Pirukad pärmitaignast

Pirukad pärmitaignast

Just pärmitaignast pirukatel on neid unikaalseteks ja ääretult maitsvateks tegev saladus. Selleks on pärmi-lehttaigen, kuid seda valmistatakse sellist eritehnoloogiat kasutades, mis võrreldes tavalise traditsioonilise pärmitaignaga lubab teha selle vähem rasvase ja kergemana.
Selleks, et pärmitaignast pirukad oleksid mahlased ja maitsvad, peab täidist olema rohkem, kui taigent. Mistõttu on taignakiht meie pirukatel õhuke, täidist aga palju. Valik on laialdane: lõhe spinatiga, aurutatud veise abatükk, puravikud kanaga, porgand munaga, kuivatatud tomatid mozarellaga, traditsiooniline kapsas munaga ja palju muud. Magusad täidised: kohupiim maasikatega, mooniseemned, kooresuflee sidruniga, kirsid valge šokolaadiga ei jäta ükskõikseks ühtegi maiasmokka. Maitske meie pirukaid pärmitaignast, sukelduge oma lapsepõlve maitsemaailma ja uskuge, jalad ise astuvad taas meie juurde!