27€
Sügava ja küllusliku maitsega toitev ja hõrk pirukas.
Sibulaga pruunistatud peekon, küpsetatud kana kintsuliha ja mustad ploomid meie õrnal pärmilehttaignal on pirukas gurmaanidele, mis maitseb hea nii soojalt kui külmalt.
Muretaigen, Pärmitaigen
Aromaatne ja hõrk metsaseenepirukas.
Praeme metsaseened ja šampinjonid koos sibulaga, maitsestame värskelt jahvatatud pipraga, laotame täidise meie firmataignale ja küpsetame piruka kuldpruuniks.
Õrn ja mahlane täidis kapsast ja keedumunast.
Kuna koostisaineid töödeldakse minimaalselt, valmib kapsa- ja munatäidis kiiresti. Hautame kapsa kergelt läbi, seejärel pruunistame ning lisame või ja muna. Tulemuseks on õrn aromaatne täidis, milles kapsas ei krõmpsu, kuid jääb mahlaseks ja säilitab maitse.
Mahlane pirukas sibulaga läbipraetud aurutatud taise veiseliha ja paprika täidisega, millele on lisatud pipart, porgandit ja väikses koguses küüslauku.
Selle hõrgu piruka täidiseks kasutame jahutatud veiseliha – praktiliselt rasvata kintsufileed. Liha hautame hoolikalt, seejärel praeme selle läbi paprikaga, millest pirukas valmib mahlase ja pikantsena. Maitsestanud selle värskelt jahvatatud pipraga ja lisades veidike küüslauku, laome täidise meie firmamärgiga leht-pärmitainale ja küpsetame kuldpruuniks. Mille järgselt võib meie piruka kohe ka lauale saata.