Meist
Tavaliselt pöörduvad inimesed Pirogoffi poole, et ilma erilise mure ja vaevata katta tähtpäevaks pidulaud, veeta perega õhtusöögilauas hubane õhtu, lihtsalt süüa maitsvat toitu. Kahtlemata on suurepäraseks ja universaalseks lahenduseks mitmesuguste täidistega rammusad ning lõhnavad pirukad.
Kuid meie jaoks pole pirukad lihtsalt toit, vaid eelkõige TÖÖ, mille viljade nägemine päevast päeva meie tuju heaks teeb.
Ühtmoodi maitsvad pirukad iga päev
Ideaalsed koostisosad
Tahame väga, et teated meist jõuaks võimalikult paljude inimesteni. Miks? Sest edasi teevad meie pirukad juba kogu töö ise. Saadakse aru, et nad on maitsvad, et meie juures on mugav, ja tullakse ikka ja jälle tagasi. Tuleb lihtsalt üks kord proovida.
Muidugi ei pruugi pirukas välja tulla. Nii juhtub siis, kui tainas on halb, täidis maitsetu ja seda on ka vähevõitu.
Tainas on üks kapriisne asi. Peamine on muuta see “elusaks”. See protsess on pidev kompromiss grammide ja kraadide, protsentide ja niiskuse, tundide ja minutite vahel. Pole lihtne, aga saame hakkama!.
Täidisega on kõik lihtsam. Täiusliku tulemuse saamiseks järgime kahte reeglit.
Reegel nr 1 – ära koonerda täidisega.
Reegel nr 2 – ideaalsed koostisosad ja säilitusrežiim.