17€
Õrn pirukas põneva magussoolase täidisega.
Vürtsidega pruunistatud porgandi soolane magusus teeb piruka maitse delikaatselt erksaks ja unustamatuks.
Muretaigen, Pärmitaigen
Mahe pirukas rõõskkoore, juustu, rosmariini ja küüslauguga küpsetatud kartulitäidisega, laotuna praetud peekonist padjale.
Kartuli koorene mahedus, rosmariini kirbe aroom, mahlased suitsuliha lõigud. See liivatainal pirukas – on lõiv maailmale arvukalt vaimustavaid retsepte kinkinud prantsuse köögile.
Kõige mehisem esindaja traditsiooniliste pirukate perekonnas.
Mahlase lihapiruka valmistamiseks küpsetatakse veise abatükki taimeõlis koos sibulate ja porganditega, pärast seda lisatakse maitseained ja hautatakse veel umbes 4 tundi aeglasel tulel.
Lahtine pirukas täidisega mahlasest küpsest pirnist, Gorgonzola juustust ja Kreeka pähklitest.
Selles pirukas kombineerub pirni magusus oivaliselt pikantse Gorgonzolaga – ühega kõige põnevamatest õilsatest sinihallitusjuustudest. Seda dueC täiendavad harmooniliselt kreemja suflee noodid ja Provence ́i ürtide vürtsikas aroom.