31€
Täidis võis hautatud lõhest ja spinatist.
Pirukale laotatakse kiht võis hautatud kala ja värsket spinatit. Kõik koos küpsetatakse meie firmataignas – see on meie variatsioon teemal «klassikaline Vene kalapirukas».
Muretaigen, Pärmitaigen
Mahlane pirukas kapsast ja väherasvasest sealihast täidisega.
Kasutame kapsa-lihapiruka täidise valmistamiseks valitud jahutatud sealiha. Liha praetakse esmalt sibulaga läbi ja seejärel hautatakse õrnalt koos kapsaga, mis muudab täidise mahlaseks. Maitsestatud täidis laotatakse meie firmataignale ja küpsetatakse pirukas kuldpruuniks. Pärast seda ongi kapsa-lihapirukas valmis suunduma Teie lauale.
Lahtine pirukas täidisega mahlasest küpsest pirnist, Gorgonzola juustust ja Kreeka pähklitest.
Selles pirukas kombineerub pirni magusus oivaliselt pikantse Gorgonzolaga – ühega kõige põnevamatest õilsatest sinihallitusjuustudest. Seda dueC täiendavad harmooniliselt kreemja suflee noodid ja Provence ́i ürtide vürtsikas aroom.
See on täiuslik kombinatsioon maalähedasest lihtsusest ja kogenud maitsest.
Pirukas ricotta ja puravikkudega on valik neile, kes hindavad lihtsust ja rafineeritust. Iga suutäis on täidetud ricotta sametise pehmuse ja puravike rikkaliku, kergelt pähklise maitsega. Koos loovad nad harmoonilise ja unustamatu roa.