31€
Täidis võis hautatud lõhest ja spinatist.
Pirukale laotatakse kiht võis hautatud kala ja värsket spinatit. Kõik koos küpsetatakse meie firmataignas – see on meie variatsioon teemal «klassikaline Vene kalapirukas».
Muretaigen, Pärmitaigen
Õrn pirukas põneva magussoolase täidisega.
Vürtsidega pruunistatud porgandi soolane magusus teeb piruka maitse delikaatselt erksaks ja unustamatuks.
Mahlane pirukas sibulaga läbipraetud aurutatud taise veiseliha ja paprika täidisega, millele on lisatud pipart, porgandit ja väikses koguses küüslauku.
Selle hõrgu piruka täidiseks kasutame jahutatud veiseliha – praktiliselt rasvata kintsufileed. Liha hautame hoolikalt, seejärel praeme selle läbi paprikaga, millest pirukas valmib mahlase ja pikantsena. Maitsestanud selle värskelt jahvatatud pipraga ja lisades veidike küüslauku, laome täidise meie firmamärgiga leht-pärmitainale ja küpsetame kuldpruuniks. Mille järgselt võib meie piruka kohe ka lauale saata.
Kreemjas ricotta pruunistatud spinati lehtedega.
Õrn kreemjas ricotta võiga praetud spinatiga, mis on laotatud krõbedale muretainale , on ideaalne kombinatsioon kergete ja südamlike pirukate austajatele.